Appelsiinijuusstokakkua ei ole tullutkaan koskaan aikaisemmin tehtyä. Ja oli kyllä hyvää.
Samalla tuli kokeiltua tuota narsissien tekoa. Melko hyvin nekin onnistui. Vielä vähän harjottelua niin hyvä tulee!
Koristeet on kaikki tehty Satin Ice White Vanillalla, jota olen aikaissemminkin kehunut. Nykyään tosiaan teen kaikki tällä massalla. Se kuivuukin aivan ihanan nopeasti ja on todella helppo työstää. Pritsaus ja rakeet reunoilla on taloussuklaarouhetta, jota kaapista löytyi vielä.
Tältä kakku näytti ennen koristeluja |
Pohja
220g Minttu dominoja
60g Voita
Vadelmatäyte
1dl Vispikermaa
200g Maustamatonta tuorejuustoa
200g Vadelmia
3/4 dl Sokeria
1 Munanvalkuainen
2 1/2 Liivatetta
Appelsiinitäyte
1dl Vispikermaa
200g Appelsiinituorejuustoa
1 Apppelsiinin raastettu kuori
1 Appelsiinin mehu
3/4 dl Sokeria
1 Munanvalkuainen
2 1/2 Liivatetta
Tein samoin kuin limejuustokakun, mutta tein ensin vadelmatäytteen ja laitoin 16cm:n reunavuoan pohjan keskiosaan. Täytin ja annoin hyytyä. Otin reunavuoan pois ja tein appelsiinitäytteen, jonka kaadoin täyttämään loppuosan vuoasta. Ja se sai hyytyä yön yli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti