Näiden täytettä tein viime vuonnakin Valkosuklaata sitruunatäytteellä |
Näissä sisällä vadelma-marjannetryffeliä |
Pätkis-cashewpähkinätryffeleitä |
Vadelma-marjannetryffeleitä Muuten sama, kuin vadelmatryffelit, mutta lisäsin joukkoon marjannerouhetta |
0,5dl Kuohukermaa
1,5rkl Sokeria
65g Tummaasuklaata
65g Pätkiksiä
100g Cashewpähkinöitä (säästä osa koristeluun)
Kiehauta kerma ja sokeri. Sulata suklaat joukkoon (hyvin miedolla lämmöllä) ja lisää rouhitut pähkinät sekaan. Anna jäähtyä hieman ja pursota karkkivuokiin. Tai vaihtoehtoisesti anna jähmettyä jääkaapissa ja pyörittele tryffeleitä. Tällöin voit rouhia enemmän pähkinöitä ja pyöritellä tryffelipallot pähkinärouheessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti