On se hyvää, mutta makeeta. Ei kovin montaa palasta pysty syömään.
Suklaagananche väliin
3dl Kuohukermaa
400g Tummaa suklaata 70%
Lämmitä kerma kiehumispisteeseen ja sammuta levy. Lisää paloiteltu suklaa ja sulata joukkoon. Nosta jääkaappiin hyytymään noin tunniksi.
Vadelmahillo
300g Vadelmia
150g Hillosokeria
Sekoita keskenään. Lämmitä mikrossa muutamien minuuttien ajan. Niin että sokeri on sulanut. Jäähdytä.
Kostutus vadelmamehulla. Täytä kakku. Kuorruta vadelmamarmelaadilla ennen kuorrutteen laittoa. Saat helpommin tasaisemman kuorrutuksen.
Kuorrute
2,3dl Kuohukermaa
300g Tummaa suklaata 70%
1rkl Voita
Tee samoin kuin täyte. Kaada kuorrute kakun päälle hieman jäähtyneenä, mutta valuvana. Nosta kakku ritilän päälle niin ylimääräinen kuorrute valuu pois. Nosta jääkaappiin jähmettymään.
Voit tarjota kakun kermavaahdon kera tai ihan sellaisenaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti