Ohje
120g Voita (1,2dl)
50g Sokeria (0,6dl)
40g Fariinisokeria (0,8dl)
1tl Vaniljasokeria
1 Muna L-koko
145g Vehnäjauhoja (2,7dl)
0,5tl Suolaa
0,5tl Leivinjauhetta
120g Suklaarakeita (2dl)
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sekoita voi ja sokerit vaahdoksi. Sekoita muna joukkoon. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja suola sekaisin ja lisää taikinaan. Lopuksi sekoita joukkoon suklaahiput. Nostele taikinasta kekoja leivinpaperille, jätä leviämis varaa. Litistä hieman taikinakekoja ja nosta uuniin 10-15 minuutiksi. Keksit ovat valmiita, kun ne vielä ovat keskeltä hiemn pehmeitä. Laita ritilälle jäähtymään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti