Ohje
200g Keksejä
70g Voita
300g Maustamatonta tuorejuustoa
200g Sokeria
1tl Vanilja-aromia
6rkl Limen mehua
3 munaa
70g Creme Fraichea
Lämmitä uuni 175 asteeseen ( kiertoilma 155 astetta).
Murenna keksit ja sekoita joukkoon voi. Painele seos HUOM!! 20cm vuoan pohjalle ja puoleenväliin reunoja. Paista pohjaa 5 minuuttia ja anna jäähtyä.
Sekoita isossa kulhossa huoneenlämpöinen tuorejuusto ja sokeri notkeaksi seokseksi. Lisää vanilja-aromi sekä limen mehu ja sekoita kunnolla. Lisää munat yksitellen kunnolla sekoittaen. Lisää viimeiseksi Creme Fraiche ja sekoita kevyesti. Kaada pohjan päälle. Laita folio vuona pohjan ja reunojen ympärille. Ja noska vuoka isompaan astiaan. Täytä ulompi astia vedellä vuoan puoliväliin. Tällä tavalla kakku kypsyy tasaisesti ja uuni pysyy kosteana eikä kakku halkeile. Paista 40-45 minuuttia. Juustokakun tulisi olla kekskeltä vielä hytkyvää tämän jälkeen. Sammuta uuni ja jätä kakku vielä sinne 30 minuutiksi. Uuninluukku hieman auki. Ota kakku uunista ja jäähdytä ritilän päällä. Nosta jääkaappiin yön yli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti