15. huhtikuuta 2012

Hyydytetty Key Lime juustokakku

Loman jäljiltä piti päästä kokeilemaan Key Lime juustokakun tekoa. Suomesta kun tuota key lime hedelmää ei saa ni täytyy tyytyä limeen. Amerikoista kun saa tuota hedelmää ja mehua kaupoista. Mutta kyllä limellä melko lähelle tuota makua pääsee.
Tässä ensimmäinen versio. Kun täytyy kokeilla sekä hyydytettynä että paistettuna.




Ohje
160g  Digestivekeksejä
40g  Voita
250g  Maustamatonta tuorejuustoa
1 1/4dl  Limenmehua
1 purkki  Makeutettua kondensoitua maitoa (397g)
1  Limen kuori

Murskaa keksit ja lisää sekaan sulateettu voi. Sekoita ja painele HUOM!! 20cm vuoan pohjalle ja reunoille. Laita jääkaappiin viilenemään.
Sekoita keskenään tuorejuusto ja kondensoitu maito notkeaksi seokseksi. Sekoita joukkoon limen mehu. Kaada seos keksimurupohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa ainakin 2 tuntia. Mielellään yön yli.
Ja ei muutakun herkuttelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti