Pikku veli kotiutui pitkältä Englannin reissulta. Ja juhlistettiin sit parit myöhästyneet synttärit ja kotiutumiset. Samalla kahvituksella oli tuo käsilaukku kakku. Mutta tämän voileipäkakun koristelin tervetuliais kakuksi. Hieman oli ongelmaa että millä tekisin tuon sinisen osan englannin lippuun. Kukkiakin kävin kysäsemässä, mutta tähän aikaan vuodesta ei ainakaan meidän kukkakaupasta löytynyt mitään syötävää sinistä kukkaa. Joten päätin sitten vain värjätä Wilttonin sinisellä pastavärillä tuota tuorejuusto creme fraiche päällystettä. Ja sillähän se onnistui oikein hyvin.
Kakku
12 palaa Ruispaahtoleipää
12 palaa Moniviljapaahtoleipää
2dl Lihalientä
Lihatäyte
200g Ruohosipuli (Philadelphia)
50g Maustamatonta tuorejuustoa
150g Creme Fraichea
200g Palvikinkkusuikaleita
2 Pikkuista ilmakuivattua salamia
1/2 Punainen paprika
1/3 Suolakurkkua
1 Punainen chili (siemenineen)
Mustapippuria
Kanatäyte
2 Rintafilettä (pilkottuna ja paistettuna. omaan makuun maustettuna)
200g Paahdettu chili tuorejuustoa (Viola)
50g Maustamatonta tuorejuustoa
150g Creme Fraichea
1/2 Punaainen paprika
2/3 Suolakurkkua
1 Punainen chili (siemenineen)
Mustapippuria
Suolaa
Kuorrute
400g Valkosipuli & yrtit tuorejuustoa (philadelphia)
50g Maustamatonta tuorejuustoa
200g Creme Fraichea
Pippuria
Suolaa
1/2 Punainen paprika
Wilttonin Royal Blue pastaväriä
Salaatinlehtiä
Täytteet käytän niin että molempia tulee yksi kerros ja kolmas kerros jaetaan kahtia ja puoliskot täytetään lopuilla täytteillä. Ja välillä jos maut sopii niin sekoitan molemmat yhteen ja levitän viimeiseen kerrokseen.
Upea!!!
VastaaPoistaKiitos! Oli kiva tehä vaihteeks voileipäkakustaki koristellun näkönen. Ei aina niin perinteinen. :)
Poista