Alunperin taitaa tämänkin ohje olla pirkalta. Mutta nyt versioita niin monta, kuin tekijöitäkin. Ja tässä minun versioni.
20 Palaa Ruispaahtoleipää
1 1/2dl Kanalientä
Täyte 1 (kahteen väliin)
500g Kanafileitä
1 Sipuli
350g Tulista salsaa
300g Juustodippiä
Kuutioi kanafileet ja silppua sipuli. Paista ne ja mausta oman maun mukaan. Siirä paistetut kanakuutiot kulhoon ja sekoita joukkoon salsa ja juustodippi.
Täyte 2 (yhteen väliin)
180g Guacamolea
80g Creme Fraichea
1 Paprika
Sekoita guacamole ja cremefraiche keskenään. Kuutioi paprika.
Levitä ensimmäinen kerros leipiä (5leipää) ja kostuta niitä kanaliemellä. Levitä ykkös täytteestä puolet. Levitä seuraava kerros leipiä ja kostuta. Levitä täyte 2 ensin guacamole-creme fraiche ja siihen päälle paprika kuutiot. Ja jälleen kerros leipiä ja ykkösstäytteen loput. Ja siihen vielä kerros leipiä ja kostutus. Laita kelmua kakun ympärille ja laita jotakin painoksi päälle. Ja nosta jääkaappiin yöksi vetäytymään.
Päällynen
200g Tuorejuustoa esim. pehmeä chili
100g Creme Fraichea
Sekoita keskenään ja levitä kaun päälle sekä reunoille.
Koristeeksi
Paprikaa
Jääsalaattia
Kirsikkatomaatteja
Sipulia
Nachoja
Koristele haluamallasi tavalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti