21. joulukuuta 2011

Paljukakku




Tällänen lähti kaverille synttärikakuks. Sain tehtyy meijän nelikon tunnistettaviks. Meilä kun on tapana tyttöjenilloissa istuskella paljussa. Ni siitä se ajatus sit lähti.
Täytteenä oli passionhedelmä vaahtoa, lemon curdia ja vadelmia. Ihanan kirpakka ja sopiva aikuiseen makuun.

2 kommenttia:

  1. Mahtava idea!! Tästä kakusta tuli niin kesä mieleen :) Mun vanhemmilla on myös palju ja tämä ois oiva paljukahvittelukakku. viimeksi olin paljuilemassa äitienpäivänä, miksei tämä menisi äitienpäiväkakustakin, olisi ainakin erilainen :D Onks noi paljut seinät ja tikapuut marsipaania vai suklaata? ja toi päällinen, onks se ihan vaan karkkivärillä värjättyä kermavaahtoa? Tosi hyvän näkönen toi vedenpinta :) Oot kyllä taitava :) t. Tuija

    VastaaPoista
  2. Joo ei äitienpäiväkakkujen tartte aina olla sellasii kukkakakkuja. Marsipaanista vai oliko sokerimassasta mistä tein noi reunat ja tikapuut. Niiden kannattaa antaa kuivua useempi päivä, ni ei katkee ja pysyy pystyssä, ku laittaa paikoillen. Vesi on tehty vispikermasta, johon lisäsin hieman maustettuarahkaa. Ja värjäsin Wilttonin pastaväreillä. Niillä saa tosi hyvin värjättyy. Paljon paremmin, ku kaupan/apteekin karkkiväreillä.

    VastaaPoista