7. syyskuuta 2013

Venekakku

Kahvittelimme oman isäni synttäreitä ja kakulla tietysti herkuttelimme. Lahjaksi hän sai perämoottorin veneeseen, joten kakku oli siihen viittaava. Ja tämäkin vene vielä ilman perämoottoria. :)
Täytteeksi kokeilin tälläisen uuden maun appelsiinia ja kiiviä. Appelsiini mielestäni tarvitsee jonkin tuollaisen hieman happamamman kaverin.

Tähän kakkuun pääsin kokeilemaan vihdoin kynäruiskulla maalaamista. Tulee kyllä paljon elävämpi pinta, kuin valmiiksi värjätyllä massalla. Harjoitusta tarttee vielä, mutta oli kivaa vaihtelua.


2 kommenttia:

 1. Hauska kakku! Miltä maistui tuo appelsiini/kiivi yhdistelmä? Kynäruiskun haluaisin minäkin, se vois olla seuraava hankinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hyvä yhdistelmä. Appelsiinista tulee kuitenkin makeutta niin kiivi tuo kivasti happamuutta. Ja vaihteeksi jotain muuta, kuin mansikoita ja vadelmia.
   Kyllä tuo kynäruisku vaatii hieman harjoittelua, mutta hauska apu joihinkin kakkuihin. Ei tartte välttämättä massoja värjäillä niin kauheesti. Ite ostin ensin tollasen halppiksen, jolla pääsee alkuun ja harjottelee.

   Poista