5. lokakuuta 2013

Porkkanamuffinssit

Sysksyistä satoa vähän käyttämään. Nää porkkanamuffarit on vaan niin hyvii. Vois syödä, vaikka kuinka monta kappaletta.



Muffinssit tein tällä perus ohjeella. Lisäsin joukkoon
230g (n.3dl)  Porkkanaraastetta
1tl  Kanelia
1tl  Kaardemummaa
30g  Pähkinöitä
1rkl  Sitruunamehua
0,5  Sitruunan raastettukuori
Korvasin puolet sokerista Fariinisokerilla

180 asteessa 20minuuttia oli meidän uunissa sopiva aika

Kuorrute
150g  Olympia sulatejuustoa
60g  Tomusokeria
40g  Voita
1tl  Vaniljasokeria
2tl  Sitruunamehua

Sekoita huoneenlämpöinen voi ja sulatejuusto kunnolla sekaisin. Lisää loput aineet sekaan. Vatkaa kunnolla. Levittele jäähtyneiden muffinssien päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti