Ohje
125g Mantelijauhoa
225g Tomusokeria
25g Sokeria
100g Valkuaista
Elintarvikeväriä
Sekoita tomusokeri ja mantelijauho, siivilöi (itse siivilöin pariin otteeseen). Vatkaa valkuaisista ja sokerista kova vaahto. Kun vaahto on valmista värjää sopivan väriseksi. Sekoita mantelijauho-tomusokeri yhdistelmä vaahtoon. Sekoita sopivan oloiseksi. Pursota leivinpaperille noin 4cm halkaisijaltaan olevia macaronseja. Napauta peltiä pöytään kevyesti ja anna pinnan kuivia noin tunti ennen paistamista. Paista 150 asteessa noin 13 minuuttia. Irrota ja täytä vasta niiden jäähdyttyä.
Täyte
Sitruunakreemi
1 Muna
1 Keltuainen
100g Sokeria
2 Sitruunanmehu
0,5 Sitruunankuori
125g Voita
Mittaa munat, sokeri, sitruunanmehu ja -kuoriraaste kattilaan. Keitä kattilassa, kunnes seos rupeaa paksunemaan. Nosta pois liedeltä. Sekoita joukkoon voi. Sekoita, kunnes voi on kokonaan sulanut. Laita jääkaappiin jäähtymään. Täytä viileällä kreemillä macaronsit.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti