Pohja
100g Hasselpähkinäjauhetta
2,5dl Sokeria (210g)
2 Munaa
150g Voita
4,75dl Vehnäjauhoja (200g)
2tl Leivinjauhetta
2tl Vaniljasokeria
3rkl Kaakaojauhetta
1,3dl Maitoa
1dl Creme Fraichea
Vaahdota sokei ja huoneenlämpöinen voi. Sekoita joukkoon munat yksitellen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuivat aineet, maito ja creme fraiche. Sekoita tasaiseksi. Kaada vuokaan 23x27cm. Paista 175 asteessa n.20 minuuttia.
Täyte
250g Nougaata (esim Maraboun double nougat)
150g Tummaa suklaata 70%
2rkl Voita
Sulata suklaat ja voi vesihauteessa. Kaada jäähtyneen pohjan päälle. Anna jähmettyä ennen kuin irroitat vuosta.
Koristele esim vadelmilla ja pähkinärouheella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti