Pohjan tein tällä kauraisella pohjan ohjeella.
Täytteeksi meni
400g (n 4kpl) Omenoita pilkottuna
2tl Kanelia
1tl Kaardemummaa
1,5rkl Perunajauhoja
Kuori ja pilko omenat. Sekoita joukkoon mausteet ja perunajauho, joka imee ylimääräisen kosteuden. Levitä pohjan päälle.
Päälle kauraseos
50g Voita
1dl Fariinisokeria
2dl Kaurahiutaleita
Sulata voi. Sekoita joukkoon sokeri ja lopuksi kaurahiutaleet. Levitä seos omenoiden päälle.
Paista 200 asteessa n. 30min.
Kyllä se täytyy itelläkin ainakin yks omenapiirakka leipoa tälle syksylle! :) Kaupasta on vaan omput haettava, kun ei niitä täällä pohjoisessa juurikaa ole.
VastaaPoistaNiin ja lisään blogisi blogilistalleni, tervetuloa vastavierailulle :) Olen uusi bloggaaja!
VastaaPoista