24 Täysjyväpaahtoleipää
Kasvislientä
Täyte 1
270g Yrttituorejuustoa
140g Maustamatonta tuorejuustoa
270g Creme Fraichea
350-400g Savukalaa
1rkl Sitruunamehua
125g Juustoraastetta
Suolaa
Pippuria
Täyte 2
140g Valkosipulituorejuustoa
70g Maustamatonta tuorejuustoa
140g Creme Fraichea
180g Valkosipuli-yrttikatkarapuja
75g Juustoraastetta
Suolaa
Pippuria
Päällinen
200g Maustamatonta tuorejuustoa
100g Yrttituorejuustoa
200g Creme Fraichea
+
Kuorrutukseen 1,5dl Vispikermaa ja loput päällisestä. Jos ei jää niin lisää kermavaahtoon maustamatontatuorejuustoa n.100g.
Ensimmäiseen väliin puolet täytteestä 1. Toiseen väliin täyte 2. Ja kolmanteen väliin loppu osa täytteestä 1. Kelmuta ja laita yön yli jääkaappiin painon alle. Kuorruta ja koristele seuraavana päivänä.
Koristele haluamallasi tavalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti