18. syyskuuta 2014

Kalavoileipäkakku



24  Täysjyväpaahtoleipää
Kasvislientä

Täyte 1
270g  Yrttituorejuustoa
140g  Maustamatonta tuorejuustoa
270g  Creme Fraichea
350-400g  Savukalaa
1rkl  Sitruunamehua
125g  Juustoraastetta
Suolaa
Pippuria

Täyte 2
140g  Valkosipulituorejuustoa
70g  Maustamatonta tuorejuustoa
140g  Creme Fraichea
180g  Valkosipuli-yrttikatkarapuja
75g  Juustoraastetta
Suolaa
Pippuria

Päällinen
200g  Maustamatonta tuorejuustoa
100g  Yrttituorejuustoa
200g  Creme Fraichea
+
Kuorrutukseen 1,5dl Vispikermaa ja loput päällisestä. Jos ei jää niin lisää kermavaahtoon maustamatontatuorejuustoa n.100g.
Ensimmäiseen väliin puolet täytteestä 1. Toiseen väliin täyte 2. Ja kolmanteen väliin loppu osa täytteestä 1. Kelmuta ja laita yön yli jääkaappiin painon alle. Kuorruta ja koristele seuraavana päivänä.
Koristele haluamallasi tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti