24 Täysjyväpaahtoleipää
Lihalientä
Täyte 1
200g Chilituorejuustoa
100g Maustamatonta tuorejuustoa
200g Creme Fraichea
250g Savukinkkukuutioita
0,5 Paprikaa
1 Suolakurkku
100g Juustoraastetta
Suolaa
Pippuria
Täyte 2
200g Yrttituorejuustoa
100g Maustamatonta tuorejuustoa
200g Creme Fraichea
230g Salamisuikaleita
0,5 Paprikaa
100g Juustoraastetta
Päällinen
200g Maustamatonta tuorejuustoa
100g Yrttituorejuustoa
200g Creme Fraichea
+
Kuorrutukseen 1,5dl Vispikermaa ja loput päällisestä. Jos ei jää niin lisää kermavaahtoon maustamatontatuorejuustoa n.100g.
Kytä ensimmäiseen väliin täytteestä 1, 2/3. Toiseen väliin 2 täytteestä 2/3 ja viimeiseen väliin sekoitan molemmat jämät sekaisin käytän sen. Kelmuta ja laita yön yli jääkaappiin painon alle. Kuorruta ja koristele seuraavana päivänä.
Koristele haluamallasi tavalla. Tähän olen keltaiset kukat tehnyt kuivatetuista ananaksista. Ohjeen löydät täältä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti